Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

PENSJONAT POD STRZECHĄ, APARTAMENTY NAD JEZIOREM GŁĘBOKIE k/Międzyrzecza

Adres obiektu KONTAKT HOTEL DUET Os.Kasztelańskie 8a, 66-300 Głębokie
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.5
Wyposażenie 4.3
Czystość 3.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.3
Jakość do ceny 4.5
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

Anna Zielińska
Dodano: 2017-07-23
Pobyt od: 2017-07-20 do 2017-07-23 IP: xx.254.178.85
 
 
  

Właśnie wróciliśmy z 4 dniowego pobytu w Pensjonacie, to prawda że personel jest niezwykle miły i pomocny, śniadania bardzo smaczne, lokalizacja super, widok z okna na jazioro piękny. Niestety czystosc pozostawia niesmak, posciel moze i wyprana natomiast wklady do poduszek i kolder tak przepocone ze smierdza okropnie, toaleta i prysznic zagrzybiala od pierwszego dnia smierdziało jak w starej toalecie na pksie. Być może w nowo wybudowanej cześci pensjonatu jest lepiej, my mieliśmy pokoj w starej cześci. Pokój był na poddaszu mocno nagrzany od temperatury Pani z obsługi obiecała nam wentylator niestety nie dotarł on aż do wyjazdu


 
 

małgorzata z głogowa
Dodano: 2016-02-23
Pobyt od: 2015-07-28 do 2015-08-03 IP: xx.151.27.214
 

było wspaniale i w tym roku też będę spędzała tam urlop z rodziną właściciel przemiły oraz obsługa pozdrawiam małgożata z głogowa


 
 

Barbara i Jurek z Bolesławca.
Dodano: 2014-07-27
Pobyt od: 2014-07-18 do 2014-07-27
 

W obiekcie tym bylismy w tym roku po raz pierwszy i jestesmy bardzo zadowoleni. Pokój w Pensjonacie bardzo Ok, czysto, schludnie.Blisko do jeziora.Bardzo miły personel szczególnie Pani Halinka. Dziękujemy za bardzo udany pobyt i pozdrawiamy serdecznie.


 
 

Krystyna i Piotr
Dodano: 2013-09-01
Pobyt od: 2013-07-11 do 2013-07-21
 
 
   

Bardzo fajni właściciele,warto tam pojechać,blisko natury,dobrze się odpoczywa.


 

Dodano: 2009-07-08
 

W obiekcie tym bylismy w tym roku po raz pierwszy i jestesmy bardzo zadowoleni. Apartament bardzo Ok, czysto, schludnie, do dyspozycji grill... Doslownie pod apartmentami boisko i plac zabaw dla dzieci, ktore mogly szalec do woli. Do tego bardzo mily wlasciciel i caly personel pracujacy w restauracji przemily i bardzo pomocny. Dziekujemy za bardzo udany pobyt i pozdrawiamy serdecznie, A i M Namlikowie z dziecmi


 
ewa i jacek
Dodano: 2008-12-15
 

to naprawde wspaniale miejse poprostu jestesmy nim zachwyceni jezdzimy juz pare lat i nigdy nam sie nie znudzi naprawde polecamy i nie bedziecie zalowac .


 
Ania Huk
Dodano: 2008-08-13
 

Gorąco polecam wakacje nad Głębokim.Miszkaliśmy w domkach.Dzieci miały tam raj.Woda cieplutka i czysta.Właściciel przesympatyczny i przemiły...Rodzinka z Wrocławia..Pozdrawiamy Pana Jacka..


 
J.A. Smuga
Dodano: 2008-08-06
 

Byliśmy w apartamencie 2 lata temu...Było super!Czyściutko, właściciel przemiły!!! Gorąco polecamy!!! Teren, na którym położone są apartamenty bardzo atrakcyjny dla dzieci.Nocą raj dla dorosłych, chcących naprawdę wypocząc... rodzinka ze Świnoujścia


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie